foto blog (på ottende år)

uge 47

jeg har været i san diego. først tog jeg i zoo og om aftenen spiste jeg moules og fik en idé om hvad for en by san diego er. næste dag fik jeg surfet og spist meget meget god pizza.
turen tilbage til los angeles var lang pga. fredagstrafik, men jeg kom da tilbage omsider...
lørdag tog landon mig med i mall'et, hvor der er julepyntet for alle pengene. i weekenden var jeg også på LACMA. der er en vanilty fair udstilling med en masse anne leibovitz photos. de har hundredevis af DKR stole stående.... misundelse!!

uge46

naboerne inde i 2109 har mange brætspil og i ugens løb er det både blevet til risk og matador! ganske underholdende. jeg har i det lokale supermarked (trader joe's) fundet en anderledes snack: tørret mango med chokoladeovertræk og chili-drys.
har købt en lubriderm creme og sendte mange tanker til kat og hendes hus som faktisk var købt med tandpasta fra pfizer... he he.
det værste ved ugen var branden. det er ikke i det område jeg bor i (eller i nærheden for den sags skyld) men røgen er allevejne.

uge 45

obama vandt præsidentvalget... og det blev sandelig fejret i californien! jeg har været i planetariet oppe i bakkerne bag LA, hvor udsigten (især om aftenen) er fænomenal. marin, nate, landon og jeg fik os en midnight taco-snack på vej hjem fra fest og jeg har fundet et thai takeaway sted, hvor deres seafood ret har hele krabbeben i! mums.
har forsøgt at bekæmpe bølger i ugens løb og fundet en god rutine med våddragt-skylning. (halloween billedet er fra sidste uge.)