foto blog (på ottende år)

uge 12 - helt almindelig

en helt almindelig uge efter manchester-turen, hvor jeg ikke nåede at tage billeder af alt det sjove vi lavede: svømning, rytmik, ikea-tur og frokost med søren og frederik. til gengæld fik jeg fanget erik til mødregruppe og da han kom hjem fra "herre"-tur om sømdagen.

uge 11 - manchester

eriks første flyvetur: manchester. i onkels jørgen og raymas køkken, hvor vi hygger fra morgen til aften... fint fjæs fra erik på yogamåtten og en ny kjole jeg har syet med neon skråbånd (det helt nye!)

uge 10 - tillykke

erik siger tillykke. vi besøgte lenes piger (lærke og frida), som var helt små og fine. lille fyr med kradset næse og en hjemmelavet barnevognskæde af dyr fra ikea.

uge 9 - hjemmelavede hjemmesko

jeg finder mange mærkelige mønstre på nettet som skal afprøves. denne uge var det sutsko. erik fanget sammen med ella (igen!!). get a room???

uge 8 - stadig kulde og sne

hjemme hos ruth fra min mødregruppe er der en gedigen whiskey-bar... ikke for børn. cofoco har åbnet en le marche på falkoner alle og jeg kigger efter stoffer til trilles fødselsdagsgave. fugle-motorvej i frederiksberg have.... kan det ikke snart blive forår?!

Blog-arkiv