foto blog (på ottende år)

uge 6 - back to school

USB sticks kan øjensynlig komme i mange forskellige opfindsomme udgaver... hér er seneste anskaffelse. og så er skolen begyndt igen. heldigvis er (hele!) pensum kun én bog i dette semester. titlen afslører det meste. frederik udviser maksimal utålmodighed i forbindelse med installering af "spore" på fridas computer. spørg mig ikke hvad det var for et spil, men det tog lang tid at få "i kassen". søndag var galapagos-billedbyt-aften på amager. hyyyggeligt.

uge 5 - den lækreste kanelbolle bliver til

jeg har efterhånden fået eksperimenteret nok med tilblivelsen af kanelboller(snegle)... nu sidder det tilpas klisterede og "englene sjunge"-agtige resultat i skabet. og ja, selvfølgelig er der en secret ingredient!! og det er ikke engang min nye og fantastiske kitchen aid.

uge 4 - når det sner udenfor, kan man lave mad indendøre

ny uge, ny skærm. for at undgå flere panderynker har jeg måtte skaffe en ny og større skærm! det er labert. nu kan jeg ovenikøbet det hele på den halve tid (not!). sne er vist det eneste der ikke mangler noget af for tiden.... på madfronten var der østershatte i ugens kasse. lidt skuffende. pestoen bliver lavet i min fødselsdagsgave-håndmixer-blender! basilikum/ristede solsikkekerner. mums. saturday night er curry-night :)

uge 3 - back to square one

ovenpå ferier er "systemet" altid rustet lidt til. derfor var en tur i biffen fredag en langt bedre idé end at knokle foran computeren. avatar skulle jo ses..!??!!? kickstarter weekenden med syklub og sublim dame-hygge! kylling-mango-salaten er en af mine seneste påfund. har lagt den op på nibbledish.com

Blog-arkiv