foto blog (på ottende år)

uge 2 - galapagos rejse del 2

del 2 af galapagosrejsen var resten af rejsen... en masse stemningsbilleder fra dyk, flyture mellem øer, dyr, klippeformationer, råvarer & juices, måltider og gåture på stranden. fantastisk! der er endnu flere billeder (og video) på kims blog.

uge 1 - galapagos rejse del 1

en tur over atlant(en)a og en masse andre flyvninger....og vupti, vi er ankommet til galapagos! angermeyer waterfront inn er base og ugen byder på lækkert sand, skildpadder og hummer i utallige variationer (her med pasta og kokossauce). HURRA for ferie!

uge 53 - årets sidste dag

årets sidste dag blev fejret på toppen med sammenskudsmiddag. jordskokkesuppe med kammusling, kanin og fjerkræ med risotto, pæresalt og rødbedecreme og appelsin symfoni desserttallerken. mums. kagen var én af de her firmajulegave-italienske-kedelige-kager, men til min overraskelse er jeg nået den alder hvor sukat kan smage ret så godt?!?! forestil dig min forbavselse. min nye kitchen ais pryder køkkenbordet på allerfineste manér :)

uge 52 - jul, jul, jul, jul, jul - rør blot ikke ved min gamle jul!

juletravlhed de sidste dage op til juleferien med snevejr udenfor, men varm kaffe indendøre. juleaften i høsten torp med tonsvis af gode ting under træet. jeg fik en ged i mandelgave, som jeg gav videre til en afrikansk familie.
3. juledag vi var til julefrokost i lundtofte med fars sylte und alles. pakkelegen indbragte en pose ahlgreens bilar. yes, sir!

Blog-arkiv