foto blog (på ottende år)

uge 48 - arthur har fødselsdag, ja det har han jo, og....

det er efterhånden ikke så tit jeg kommer på de kanter, men en tur på klinikken indebar et stop på bellahøj, som har fået ny svømmer. balder har jeg så mange billeder af, så han skal også med i denne uge... hvor arthur blev 8 år. drengen var hér, dér og allevejne, men jeg fik taget et snapshot af lagkagen!

uge 47 - kommunalvaglet ændrede ingenting

valget ændrede ikke ved 100 års konservativt styre i frederiksberg kommune, men jeg fik nye kreditkort, så de gamle blev klippet i stykker. julegaveindkøbene er startet og magasin kører den gennemførte 'shocking pink' stil. babysittede balder og drengene - ville du kunne stå for det dér hvalpeblik? og det lille udyr jeg har stående i køkkenet fik selskab af en tulipan (fra de varme lande)......

uge 46 - i omvendt rækkefølge

kalle mente at små gule or røde tomater smagte forskelligt, men bestod ikke blindsmagstesten. lakridser er gode (det ved alle), uanset indpakningen... men denne her "reklame" udenpå ga-jol'er, uden nogen som helst reference i øvrigt, i designudfordringens navn... aj,vel?!
karla spiser morgenmed og ser lidt søvnig ud - ligsom snorketræet balder. og frederiksberg tager sig vældigt ud fra toppen af codan-bygningen (18. etage). sidst men ikke mindst: min egen ketchup! get it?

uge 45 - how to do manchester

sådan oplever man bedst manchester....
1) spis meget og lækker mad, 2) deltag i de lokale festligheder (guy faulkes fyrværkeri), 3) drik rigelige mængder favorit-drik(ke) og 4) hygge med familien foran pejsen

uge 44 - balder er bare bedst

jep - så er balder ankommet. der kommer nok mange billeder på toppen's blog af den lille fyr, som indtil videre er en lille sød chokoladefarvet labrador-hvalp!
tager bussen rundt endnu pga. foden og fandt bla. en bemærkelsesværdig benzin-pris. er ellers ved at være på højkant.... i køkkenet om ikke andet.

uge 43 - ny riccos på frederiksberg

har strikket en lille lomme til min ny telefon, som et blevet prøvekørt (gulvet er fra Lê Lê's takeaway) græskaret er grethes, fødselsdagen vi fejrer er fridas og så har riccos kaffebar åbnet en filial på falkoner alle.

Blog-arkiv