foto blog (på ottende år)

uge 17

jeps - det kan skimtes at langebro engang imellem bliver hejst. årsag: ukendt fartøj væk fra bryggen. dr. erich ritter forlod sit research-center på bahamas for at slå vejen forbi christianshavns beboerhus og fortælle interesserede lyttere om haj-adfærd. ikke så ringe endda.
grand finale: nyt soveværelse!!!

uge 16

lektier og tam tam spil på vej til skole om tirsdagen..?!
lene og jeg var i det kongelige og se patte deaux m.m. og resten af ugen stod på kvalitets-faster-tid med 5-års fødselsdagsfest, wii-spilning og udendørstid.



hermed en opfordring til alle om at se og fortælle andre om filmen 'sharkwater'.
den dokumenterer hvordan ulovlig hajfinne fiskeri dræber 100 mio. hajer om året udelukkende for at forsyne det sorte marked med tørrede hajfinner til suppe!
hajer er øverst i fødekæden i havet og er en nødvendig del af det økosystem, som forsyner jorden og mennesket med ilt!
forsvinder hajerne vil økosystemet være ude balance og vi ved ikke hvilken effekt det vil få.
der findes ingen internationale love eller instanser der modardejder hajfinne fiskeri. hajerne fanges og smides levende tilbage i havet uden finner.

se filmen og send opfordringen videre til dem du kender.
spis ALDRIG et sted der laver hajfinnesuppe og betragt det her som et problem på samme niveau som co2-udslip!

sharfinning på wikipedia
flere facts
underskriftindsamling

uge 15

det er fab - det er påskeferie. arthur (og det meste af hans crew) er i DK og minsandten om han ikke er har tabt et par tænder?!
med foråret kommer der blomster og dem har jeg skaffet mig mange af i stuerne. så mange at jeg fik lyst til at gække med kalle. og karla (aka frk. sol-smart) er med på stregerne.

uge 14

ja, jeg jabber lidt igennem ugerne (men det er også længe siden jeg har været bagud). jeanne var så sød at pointere det til madklub om onsdagen i denne uge, som jeg - fordi jeg vist er meget optaget af arbejde og lektier for tiden - blev mindet om var HJEMME HOS MIG!
"typisk, louise" er der nogen derude der sidder og tænker.

karla er stadig meget glad for "groccoli" og jeg synes at alle de grønne prikker om munden er flot ansigtsudsmykning! og den gode gamle overheadprojektor (jep, sådan en står der i undervisningslokalerne på handelshøjskolen) har retro piktogram-vejledning, som er cool. og når klokken skal stilles frem og det er endnu sværere at stå tidligt op - så må man kompensere med noget "revitalise". påskeferie. NU!
forårssolen er kommet til københavn og vi har fejret jeannes fødselsdag på fin restaurant (lidt sent) i år!

uge 13

venter på påskeharen.....(?!)

uge12

det måtte ske. den 'gamle' dell skulle på pension og ind i billedet kom en ny model, som jeg fik installeret helt smertefrit!

uge 11

jep, så må jeg til at samle op........... fik ihvertfald nået at bage muffins i den her uge med lene og så fik jeg en hilsen fra kalle i schweiz! der er billede af 'snickers'-muffin'en, men vi min favorit blev hindbær/citron og jeg tror lene bedst kunne lide æble/kanel'en?!