foto blog (på ottende år)

uge 52

resten af året har jeg været i oxford;
drengene og jeg lagde skarpt ud med at tage i biffen i jericho og se madagascar 2 og fridagene bød på masser ture i port meadow. vi lavede også trylledejs-julepynt og havde en "mega lækker" (kalles nye udtryk) engelsk jul!!!!
jeg bagte min første kransekage nogensinde. mums. arthur hjælper med at handle ind til den store nytårsmiddag og jeg kalle vurderer min nyklippede frisure (sikke meget jeg når!)
nytårsaften med janners var fuld af sjov, spas og dance-off's.................................................................. GODT NYTÅR ALLESAMMEN!

uge 51

ugen startede med en meget lang rejse. et stop-over i zürich og så var jeg hjemme igen! hjemme hos jannie og til eksamen om torsdagen. dagene er pakket med aftaler og ting jeg skal nå til Den Store Juletur Til England! Fredag havde vi juleafslutning på arbejde og lørdag lavede lene og jeg årets konfekt-samling. nyeste skud på stammen var mango med mørk chokolade og chillidrys, men vi lavede også (clockwise); hvide nipples med marcipansurprise, "almindeligt gode", blommer i madeira, baileyskugler, kahlua-knopper (NY) og mango-chilli stykker.
søndag sænkede julestemningen sig over frederiksberg, hvor jannie og jeg bagte og pyntede...

uge 50

uha - så strammer garnet.
den sidste uge i fantastiske californien er blevet udnyttet til fulde..... så jeg tog til joshua tree med evan og nicci, som var en virkelig god oplevelse. joshua tree er en park med de her mærkelige (og unikke) træer og en masse sten-formationer. vi kravlede op på toppen af en stor sten og så solnedgang. swanfungus (evan) har blogget om det.
jeg fik smagt yuca's burrito på hillshurst sammen med et af de utallige udbud af kirsebærsprodukter, de har her i slaraffenland og jeg har fået vintage-oset til den helt store guldmedalje. der findes jo næsten ikke noget bedre end at overtage andres g(l)emte skatte!
og a pro pos skatte, så er det her i los angeles at min højst elskede cardigan og jeg skilles. siden helsinki-turen er den blevet brugt så flittigt, at den nu ikke kan hængre helt sammen mere. may it rest in peace. torsdag aften var vi på vegan-restaurent med phoebe & sulli.


JULESPECIAL (billeder særligt til Lene):

uge 49

jeg har læst en bog om fotografen diane arbus. godt, men mest fordi jeg manglede læsestof.
onsdag var nicci og evan og jeg i california science museum. tog en masse billeder!
torsdag var jeg i pasadena med evan. jeg tog ikke nogle billeder, men vi var i en pladeforretning og så kiggede vi på en pull-over til eli (hunden).
om fredagen kørte jeg til malibu, the getty villa, pacific palisades og santa monica... vi spiste en masse ost og drak rødvin om lørdagen efter jeg var ude og bowle med landon & shaun.

uge 48

amerikanernes største "helligdag" blev fejlert i denne uge. jeg spiste thanksgiving dinner sammen med nicci (nabo), hendes kæreste evan, søster sarah og deres forældre... og så fik jeg handlet julegaver i mall'et og derfor blev jeg nødt til at lege at et par mini-cinnabons var pebernødder (og tænkte på jannie, som elsker cinnabons).
men så var et jo min fødselsdag i weekenden. om lørdagen var jeg sammen med "dansker"-slænget (tue, kasper, hanne, benjamin, nanna, christian og gregers) og vi var ude og give den gas på en bar.
søndag lavede jeg en amerikaniseret version af stegt flæsk med persillesovs (stegt flæsk blev til ribs) hjemme i huset. nicci havde lavet en fødselsadagskage og jeg fik lakridser, lakridser og en gul clutch i fødselsdagsgave. toppen!