foto blog (på ottende år)

uge 44

endnu en uge er startet med mega godt vejr. først nogle billeder af det sted jeg bor nu: rigtig fint hus, flinke roommates og den bedste coffee-shop over på den anden side af vejen. hunden er eli. (billedet med havudsigt er desværre ikke fra mit hus - just to clear that up) i weekenden tog jeg til manhattan beach og fik jeg surfet og skal helt klart se om jeg kan krejle mig til et låne-board mens jeg er her...

så er jeg førstegangskøber af et surfboard. det er simpelthen verdensklasse! mens mit hovede kredser om voksoverfladebehandlinger og bølgebrud, så snakker resten af amerika om valget. det er en gyser uden lige.
i weekenden fejrede vi halloween, hvor jeg var klædt ud i original tysk dirndl og lørdag var jeg på los angeles bedste burgerbar: in n' out burger (loc: sunset mellem highland og la brea) med philip (tues globetrotter ven fra århus).

uge 43

så er jeg rykket over i "eget hus" med adressen: 2111 echo park avenue, 90026 los angeles. her bor jeg indtil d. 17 november, så send hjertens gerne en hilsen!
et par gader syd for vejen (op ad en stejl bakke) har jeg forsøgt at fange udsigten over nabolaget i dette panorama-eksperiment:
(klik på det for en større version)

siden sidst har jeg været til tysk middag hos catherine med weiss wurst og deslige (hjemmelavet sauerkraut og kartoffelsalat...hm-hm) og så har jeg ellers hygget mig på casbah (min yndlings lokalcafé) og nydt det gode vejr på venice beach. det er blevt ekstremt varmt igen. jeg var også en tur med kasper i mojave-ørkenen og se på location til en film. det var på mojave air and space port (de skal bruge et fly i filmen). nu er jeg også ved at have fundet ud af myldretiderne på motorvejene - godt at man lige kan have lidt frappuccino til at holde sig med selskab :)

uge42

så kom ugen hvor jeg drog afsted til los angeles. lene havde sørget for lufthavns-laden, som jeg sad og hyggede mig med ude ved gaten. og efter en sving-om i seattle landede jeg i slaraffenland. vejret er stadig varmt og i de første dage er jeg i huset på golden gate ave, hvor bl.a. pauls hund willis bor. citronerne i baghaven og blomsterne på træerne er med til at give mig lidt "much needed" sommerfornemmelse - for ikke at nævne den dokumenterede temperatur. nu skal jeg bare på plads....!!!!

onsdag aften lavede jeg boller i karry sammen med tue, som også tog mig med til min første hollywood premiere. én af hans klassekammerater havde skrevet og produceret en grufuld gyder, hvor jeg måtte holde mig for øjnene 1/4-del af filmen igennem. uha. men til gengæld var der skuespillere og premiere-stemning. he he.
én af de mest fantastisk ting herovre er solnedgangen.... kom og se!

uge 41

uge 41 handlede om at få pakket og få ting ad vejen. da jeg kom til torsdag og fredag handlede det mest om middage og samvær. det var selvfølgelig det mest spændende, så det tog jeg billeder af.... blev ikke spor overrasket da jeg blogger og ser, at det jeg fik billeder af var desserterne!!!!


åhh, og så var der vist lige noget med en kjole jeg havde lovet at vise et billede af. det kommer her (sammen med ét af S,P & L i grimasse-land)

uge 40

det blev til mange kopper te den uge... er ikke helt frisk i helbreddet. ren og skær udmattelse ovenpå megafesten, monstro?!
men så er det godt at jeg har gode veninder i nærheden, der både bager lækre kager og spiller spil med mig (jannie var uheldig at mixe cranium-modellervoks og saltstang i kampens hede..)
sæsonstart i syklubben var lidt sent på året, men ikke desto mindre hyggelig. vanja er tilbage og endnu en marie er joinet.

uge 39

endelig fik jeg syet kjolen færdig. billeder af den store finale om lørdagen må jeg poste senere (har ingen!!)
spiste flere ferskener på arbejdet, øvede med verdens bedste band om torsdagen og var med oxford, pelle & kyndesens på lê lê om fredagen.