foto blog (på ottende år)

uge 38

små pakker fra hong kong og små lapper fra arbejde.
sy sy sy sy sy. og så er jeg mega træt af reklamer der ligger (flere dage i træk) i min gang fordi jeg ikke rigtig får dem flyttet ud i genbrugscontaineren. jeg må ha' det klistermærke!!
smuk blomst til smuk dag og launch-kage til arbejdet. min første brunsviger (tror jeg). desværre al al for svampet og god.

uge 37

slik-rester. nogle gange, så er det dem der redder verden!
cykel-sushi til lene & mig. vi var på ny GT og se wild party, som cilles lillesøster er med i. der var en masse frækt påklædte damer på scenen.
jeg syr som aldrig før og glæææææder mig til at se det endelige resultat. lørdag aften holdt jeg dog en pause og spiste med kasper (som er hjemme fra LA) - søndagspausen var i phillips (og hans forældres) selskab. se den lille fis, hvor stor han er blevet. søndag fik jeg pga. ferskener et MEGA flashback: "abekongen".... var ovre hos jannie da det skete og straks googlede jeg min helt. hvor var abekongen fed. kan kun finde den kinesisk speakede version på youtube, så et rigtigt gensyn venter jeg på så længe.....

uge 36

arbejdsuge med masser af lektier og kjolesyning. har læst om transformationsledelse, situationsbestemt ledelse, diversity management, scientific management, tannenbaum & schmidt, taylor, schein og alle de andre ledelsesteori-gutter. ifølge adize er jeg en PAeI - hvad er du?
har også læst min formsbog færdig og den synes jeg var god! oh - og billederne: nye ipod hørebøffer, et sofabord (det er lækkert) og frb. gåtur.

uge 35

hooooooold da op. sikke en uge. lyngen fra sverige var en af de eneste konstanter, i guess.
der har været en masse hemmelighedskræmmeri og forberedelser til 2xpolterabend lørdag - og hvilken lørdag! en af forberedelserne var et lille lyserødt tu-tu (symaskinens første møde med sådant), som heldigvis blev i tasken fordi der var et RIGTIGT... yaij.
torsdag var kim, cille og jeg i tivoli og høre one two 'med det hele' (=wagamama og is).
og ovenpå polterabend var Karla i vigør med piskeris og lidt senere spiste vi aftensmad picnic-style i haven. det sidste billede må være fra min lomme.....?!?!?!