foto blog (på ottende år)

uge 30

har vaeret i san francisco og set det meste til fods. downtown er ikke saa stor som jeg havde regnet med. har vaeret ved golden gate bridge, koert med cable car, set museer og saa har jeg selvfoelgelig shoppet en masse. man ville jo vaere et skarn, hvis man ikke udnyttede den lave kurs!
selvom jeg har mere end rigeligt redken paa hylderne derhjemme, saa kunne jeg heller ikke lade vaere med at koebe lidt mere.... it's a bargain.

i dag koerer jeg til sonoma (vinomraade) og bagefter den lange tur tilbage til los angeles.

efter et par dage tilbage i LA har jeg nu tjekket ind til mit fly i morgen. vejret er super godt og i dag har jeg vaeret paa long beach og downtown og se gehry's koncertsal. er lidt aergelig over at ferien allerede er slut....

uge 29

er taget paa ferie i californien. landede i los angeles lufthavn torsdag aften og ankom til golden gate ave sent om aftenen. naeste dag gik mest med at sove og slappe af. koerte ud og spiste og gik i biffen om aftenen. loerdag koerte jeg til santa barbare og bagefter til santa cruz. laa paa stranden og noed det fantastisk vejr og mit eget selskab :)

uge 28

sidste uge inden ferien og jazzfestival i københavn. der er ikke noget som sommer når aftensmaden (i varmen) bliver udskiftet med et kg. ærter. fredag kørte hele den unge altmann-klan mod sønderjylland og camperede i aabenraa. "min" frede er blevet 9 år og ret så sej til at posere for sin fasters evindelige fotografering! vi var en tur i vandet, selvom det blæste og var lidt koldt og søndag fejrede vi stor 60-års fødselsdag i bov.

uge 27

ugen "startede" med madklub nede i mosen (tines forældre & pølsens hus) og frokost på le le om onsdagen. kirsebær-isen på skulle lige testes efter selvsamme frokost - og den var dejlig. køb max 2 slags is ad gangen hos paradIs - ellers smelter det hele inden du har fået set dig om. fredag aften havde vi sommerfest i syklubben og selvom vi ikke var så mange i år fik vi vores cosmopolitans, marokkansk mad og fest-stemning. lørdag besøgte vi "besserne" og spiste verdens bedste grillmad - der skulle samles kræfter til søndagens loppetjans med cille! en super dag, men hvor var jeg træt om aftenen.....

uge 26

herlig uge med masser af sjov. er i fuld gang med et projekt med en del hjemmearbejdsdage, så der bliver spist pekannødder som aldrig før. man kommer jo til at snacke når man er koncentreret. skammede mig lidt over sidste uges lave aktivitet på blog-fronten, så jeg tog et billede af at jeg opdateterer bloggen. og så spiste jeg morgenmad på esmeralda på vej til et møde. ostemadder.
onsdag var jeg til fru lenes fødselsdag og efter meget hygge og kager fik jeg en baglomme til erykah badu i falkoner salen. det var temmelig groovy't og jeg da jeg havde parkeret telefonen hos louise med siddeplads, så 'vikarierede' mikkel og sørgede for et billede til bloggen. tak!
omkring nørreport har det været helt tosset med 350 års jubilæet. det vrimler med fine uniformer og cykelstierne er svært fremkommelige. ret lige op på det. kender man ikke færdselsreglerne i øh.. hæren?
regnen sendte mig i time-out midt under en stillads foran tutein & koch - det stod ned i kaskader og jeg blev måske 1 dl. mindre våd af lige at vente 10 min.....!
lørdag kom cille til forkælelses-aften. vi spiste god mad og jeg lavede panna cotta. det var alt for længe siden sidst. solbær udkog på toppen. 100% hjemmelavet og succesrigt :)