foto blog (på ottende år)

uge 25

agurkesalat. det var hvad det kunne blive til ovenpå en sprængfyldt uge 24. rundstyk'...

opskrift på louises agurkesalat uge 25 (til 1 person):
½ skrællet agurk
½ lille blok feta (ged er bedst her)
1 æble i tern
lidt eddike blandet med sukker
salt & peber

uge 24

har en masse på tallerkenen for tiden, så jeg har skrevet mange huskelister. det er godt det hjælper. skumbananer mens jeg lavede noget sulejma en aften... pludselig tom, ups!

ugens absolutte højdepunkt (også månedens og nok egentlig en af årets..) var mit faldskærmsspring om lørdagen med ebita. vi kørte til maribo og fik først frokost på torvets grill. og så ventede vi (mange timer) på at vejret tillod en 15 min. flyvetur til 4kms højde. og så ellers bare ud over kanten!



uge 23

herlig uge med masser af sol i sigte. anna og jeg tog til stranden, hvor der var mennesker så langt som øjet rakte. godt at vi havde et stort tæppe!
grafitti på assistenten som jeg fandt på vej til lenes fødselsdag.

uge 22

har alle papirerne fremme til udvidet selvangivelse. phew. edu fejrede fødselsdag nede på systuen med lækre lagkager. og sørme om vi ikke snuppede en ligeså lækker softice på bakken. banana softice. der var en lille hund der stod i kø. hvis jeg nogensinde skal have en hund, så skal det være sådan en (fordi den er så grim - og sød). lørdag var jeg med sus og lene på loppemarked. det var en succes!

uge 21

nye drikkevarer på jobbet og sommertæer med svetlana-neglelakken - den kendte! og så vandt united da det ramlede for chelsea. der blev syet meget denne uge. herligt.