foto blog (på ottende år)

uge 8

natten til tirsdag oplevede jeg noget meget mærkeligt. faktisk var det om morgenen da jeg skulle op.. midt i min drøm, der handlede om at nogle havde ansvar for at få ordnet et eller andet går det op for mig, at det er mig, der skal slukke for mit vækkeur. jeg ved at det ringer kl. 6.00 og da jeg (en smule forvirret) trykker på snooze-knappen er kl. 06.43!!! jeg er lidt forbløffet og må vist overveje at skaffe mig et nyt vækkeur. der skal noget af nogle billeder til for at toppen dén.....
skulle til urmageren i weekenden og så fik jeg lige et snapshot at tina og jannie der rocker.

uge 7

en herlig uge der startede på kontoret - nu med ny feature: køleskab til drikkevarer. ikke dårligt når det ovenikøbet huser cocio. pernilles tulipan blomsterer og spreder forårsstemning og duft i stuerne. mindre fredeligt var der på istedgade torsdag da ungeren protesterede (over frd.sundsvejen skole?).
fredag hentede jeg frida og drengene i lufthavnen og så gik weekenden slag i slag. skimøde & brunch om formiddagen - lene, sus, eva og jeg var i kb-hallen til tina dickow om aftenen. og søndagsfinalen med karlas dåb. sikke en dag! hun var så sød og fin, intet mindre kan siges om et af mine gudbørn.

uge 6

har fået en ny lipaloe pusher: rasmus. hans moster har engang givet ham en hel æske (12 stk) så han ikke kom til at mangle og jeg fik én!! herligt
havde både madklub og karla på besøg i løbet af ugen. karla sad ikke særlig stille, så jeg tog et back-up billede af hendes ble.. men billedet er jo ikke så blurred, som jeg først troede. bleen bringes alligevel!
i weekenden mødtes sulejma-pigerne til en masse forefaldent arbejde. linnéa havde bilar og jungelvrål med fra göteborg og så blev der ellers arbejdet, spist og snakket.
ps. den ny salon 39 cocktailbar på frederiksberg er ikke umiddelbart et besøg værd. pænt med kedeligt og deres rom smagte af tequila.