foto blog (på ottende år)

uge 43

er færdig med min opgave og skal afsted til indonesien. har provianteret i metro (lakridser!!). følg med på altmann.dk's albinogorilla mobillog for billeder derude fra.

uge 42

pandekager til aftensmad er en af de bedre ting ved at være voksen (ja, jeg spiste allesammen). er meget på posthuset for tiden for at hente pakker... jul kommer tidligt i år :)
printer første version af min opgave ud og lave pakke-bord imens. til det der skal i rygsækken på torsdag. fredag er afgang. sidste nye skud på stammen herhjemme: en jumbo rislampe.

uge 41

stakken af bøger kan næsten ikke blive mere "deprimerende". knokler, men tager heldigvis snart afsted til drømmeland....
en trilogi af sarah bernarhdt produktion og lulle, mormor og karla.

uge 40

ugen der varede et år..
startede mandag med at hente en lille bil så jeg kan køre til og fra lufthavnen hver morgen. det er jo herligt. så kunne jeg osse komme til madklub hos min rejsemakker, som her sidder og ser så fin ud ved siden af sin afrika-mand. vasen er med i overvejelserne til fridas alltime bedste fødselsdagsgave - hva' sir' du, frida??!!
fredag var havde cille & kim inviteret til bryllupsafterparty hvor resten af kagen blev indtaget. uh, for den da! og så laver jeg så mange lektier for tiden at computeren simpelthen måtte give op. ja.