foto blog (på ottende år)

uge 35

aktiespillet er igang igen - og det skal jo gå skidt før det kan gå godt?!?! og så er min vej blevet til en grusvej - de hældte en masse asfalt-gøvs ud og smed småsten udover... tante the, hvor lene og jeg har et besøg til gode. druespisning på tid på en hjemmearbejdsdag og endelig (!) cecilia og kims bryllup i stavnsholtkirken d.1/9. sikke en fest! synes da heller ikke i skal snydes for et fantastisk morgenhår dagen derpå...

uge 34

up to date igen! har været i hytten og fejre jannies fødselsdag og lavet lakridsis med lene! var i lufthavnen hos sterling... og et stort velkommen til lille (remo) philip på min blog - sif & glyns baby.

uge 33

fik styr på indenrigsflyvene i indonesien med jannie (ca. 8 uger til afgang) og så runes dr. wolff installationdoodletown om fredagen. resten af weekenden gik med cilles polterabend!

uge 32

snorkehytten...indtil videre. grill i 4000 til madklub. lørdag var jeg med drengene i skovlunde til nik og jay koncert. regnen tvang os desværre hjem på sofaen...
kalle leger restaurant hos far og jette. han var "manden".

uge 31

sidste ferieuge. har været i byen og shoppe med frederik, drukket pimm's med frida, drengene har badet i baghaven (da solen begyndte at skinne), og onsdag ( i aften) skal vi til koncert!!!