foto blog (på ottende år)

uge 26

det har været en stille uge. købt noget lækkert stof til et mønster jeg selv har lavet (uh, spændende) og så har jeg prøvet noget nyt: quittet snooze. nu står jeg op når vækkeuret ringer (og ikke efter 1½ times snooze). studenterlarm i gaderne. endnu et par sølv stiletter har fundet vej til min samling - vintage of course :)
kokosis fra wagamamas menukort og en halv mand der er ved at løbe copenhagen triathlon.

uge 25

vandmelonen ser lidt fesen ud ved siden af laserstrålerne (det lækre sure slik)...?!?! der bliver bestilt mere fra lookfantastic på lørdag - sig til hvis du skal have noget med. har designet et nyt armbånd til shoppen. syklub på ellemosevej.

uge 24

besøgte thrane-familien (rasmus ser bamse) og cow parade er kommet til danmark. fik en mega omgang tæv i klør7 tirsdag aften ude i jannies sommerhus. syklubben har købt ind på lookfantastic :) ugens slik-synd og årsag til hudløs gane. var med arbejdet ude og skyde om fredagen.

uge 23

indkøb til lenes fest på lørdag og madklub hos anne (aka direktørfruen) om tirsdagen. hun havde sørme sørget for en lille blomst..
arne jacobsen pynt til lenes fest. fiskekvoten er nået for denne uge: sushi & rødspætte. innocent-bilen med "græs" på vesterbrogade og katja og ronnies bryllup!

uge 22

på kreta! vi har spist meget kalamare [spræjk'sprutte] og nydt det dejlige vejr.