foto blog (på ottende år)

uge 13

(slem uge med virus på maskinen og en masse tid spildt på re-install) solnedgang over nørrebrogade på vej hjem fra skole mandag aften og eksamensopgaven er igang. gæt en ret? og forårskøer foran paradIS på vesterbro torv. har ikke været nede og få lakridsisen endnu, men det kan ikke vare længe... det varede præcis 1 dag!
hyggesnak med arthur på skype og livemusik i weekenden med jannie, kim og cille.

uge 12

har prototypet old school style i dag! blodet flød... (måske piblede det kun lidt). elsker mit job! jeg er endelig også blevet en ebay seller og altså ikke længere kun køber. banken takker. sendte hilsner til farmor, som er flyttet og hjalp sif med at købe mama-tøj i frb-centret, men vi købte ingen jellybeans til glyn (hans favorit slik)?! søndag = cheeseburger dag.

uge 11

herligt at være kommet hjem til forår - solen skinner på vesterbro torv! og så er jeg kommet igang med min opgave til eksamen i maj (annabell, som jeg skriver med, var dog gået da jeg børstede tænder...) mere forår i baghaven. opdagede at søbogaard har vendt mærkaten forkert (ind mod) flasken på min hyldeblomst. kage og coronas til fredagshygge, som også var henriks fødselsdag. søndag så tøserne "a good year" - ridley scott film hvor russel crowe spiller en udbrændt stock broker... ok til en søndag eftermiddag.

uge 10

skiferie i trysil! masser af lækker sne, hygge og leg. (kan du stikke det hiphop-dansefjæs???)

uge 9

idéer på (henriks, min kollega) tegnebræt og en super kampagne idé jeg så i byen. var på børsen igen hos FDIH og der har de kolber på størrelse med møllehjul. systuen og et udsnit af den lille hall-of-fame væg jeg har dernede. ungeren i aktion torsdag morgen, så jeg ikke kunne cykle på tværs til ydre nørrebro (til møde hos winwin). lene og jeg var (næsten)de eneste der spiste på gerfärlich lørdag aften... urostifterne er kommet til byen.