foto blog (på ottende år)

uge 8

majs havfrue-formede kjole bliver tegnet op på stout. samme dag tog frederiks robot kostyme form. spaghetti-arme i sølv og det hele... og det var egentlig sidste uge, men jeg har købt en gammel globus med "sovjetunionen" på =) og i weekenden blev en robot født! - en skidt uge kan ende godt på ebay.

uge 7

har arbejdet på design til sulejma-smykkeshoppen. adresse-labels til kuverter. var med maj i 'house of brides' og se på kjoler. en penge-industri af den helt store kaliber. nederdelen der hænger fremme koster 5.800,- (kroner!). det kan man jo lave selv for en 1/8-del?!? tirsdag var madklub og samme aften sad jeg i sækkestol igen for første gang siden folkeskolen. en varm kop kaffe midt i et koldt koldt helsinki.

uge 6

sticks n' sushi frokost med rune, ras og rixman. sneen fra tirsdagen var næsten smeltet onsdag. havde ikke hue på. var på børsen (kursus) - fine gamle lokaler med vigtige mænd (?) på væggene. de første tallerkener har fundet vej ud i køkkenet efter månedlang orlov. er outsourcet til KILROY igen. søndag fotograferede jeg hele sulejma-kollektionen. tager på mosevej nu!