foto blog (på ottende år)

uge 5

wit wiu. nano 4gb kom endelig idag. var fødslesdagsgave fra familien, så det er på tide at den spreder gode toner i mine ører. vaskeri-besøg hjalp på mit raserianfald + uventet besøg. oh, happy day - min nano er fyldt til randen (3,36gb) med prince-numre og andet godis. var i stockholm og øve mit møde-svensk. det sidste billede er runes visuals fra jungle-fredagsbaren.

uge 4

kan ikke lide frits helmuth, men jeg kan lide den her plakat (fra et café-toilet på frb. allé). børnehaveklassens vinterkoncert med frede helt omme bagved. 'den gamle afrikaner' var go. min vantes top i bussen på vej hjem fra mads, maj og selma. og så blev det fredag og medarbejderdag på dragsholm slot. fin udsigt og god kage.

uge 3

mandag var vaskedag - jeg kan faktisk godt lide vaskeriet efterhånden. der er nogen derhjemme der lige har smidt deres juletræ ud?!? det synes jeg er lidt pudsigt. så skulle der vaskes igen. gulvet. for første gang i månedsvis - selvfølgelig pga. køkkenarbejdet...
det sner og sner.

uge 2

pernille og jeg har hentet smykker, som nu ligger ud over hele stuegulvet. arbejder på at få hjulene i sving, men det tager tid... Arhur får sin første (?!) pariserbøf og vi laver halskæder af geomag og leger fine damer med herlige ansigter. pigerne i mørket (ja, selvudløser efter adskillige genstande giver sådan et resultat) er klar til fest i byen.

uge 1

nyt år. nye vaner.
uge 1 er fortsat køkken. alt for meget PI, Berlingske, Ørestad, FHC, Moment, h&m og kilroy. har været i ikea og hente køkkenskab-indmad. heldigvis indisk på lørdag. kameraet (ixus 750) får sin debut... og sådan ser jeg ud i januar 2006.